ABOUT THE BEAUTY BLOG

Zizi Heijmans
Beautycoach, Skin therapist & make-up artist

Treat yourself with the best beautybrands!
Op Beautybyzizi.com ben jij als eerste op de hoogte van de laatste beautyinnovaties en lees je alle insights over de nieuwste, high-end beautyproducten van skincare, make-up, bodyproducten, haircare en parfum. Van edgy cult favorieten tot de laatste beautytrends.! Beauty, fashion & healthy lifestyle…3 (eigenlijk 4) woorden waarin ik eindeloos kan wegdromen, en over kan praten praten… Vanuit mijn oogpunt als visagiste & beautycoach/addict, maar ook een vrouw die producten wilt die doen wat ze beloven, ben ik in 2013 met BeautyByZizi gestart. Lipstick welke blijft zitten, in 5 minuten fris en fabulous wilt zijn en hakken draagt waarvoor je geen chauffeur nodig hebt (oké, m.u.v de 12 cm hoge Jimmy Choo’s, die zijn gewoon heel mooi voor een diner…)

Als een gepassioneerde beauty addict, zoek ik continue naar nieuwe beautyproducten & behandelingen, word ik geïnspireerd door de prachtigste spa’s en salons, in binnen- en buitenland, maar ook van verfijnde en exclusieve flacons en zachte substanties, ik kan hier niet genoeg over lezen en ondervinden! Mijn visie is dat persoonlijke verzorging & make-up ieders natuurlijke, unieke schoonheid tevoorschijn kan toveren en versterken in plaats van deze te maskeren

Beauty by Zizi

Mijn lifestyle is dynamisch en fascinerend, hiervoor is een healthy lifestyle van groot belang! Door me hierin te verdiepen en te spreken met talloze experts, is mijn healthy lifestyle geboren en leef ik het nu als vanzelf. Energie, balans & beauty – true beauty comes from within…!

Mijn inspiratie haal ik, heel unoriginal but true, uit alles om me heen, maar vooral uit mensen; mensen op straat, de gepassioneerde mensen welke ik ontmoet tijdens mijn werk en moeder aarde, simpel; overal en altijd! Maar ook uit mijn ervaring in mijn werk voor vele luxury cosmetics brands (Dermalogica, INK, L’Orèal, L’Anza, Redken, MAC, Christian Dior) toonaangevende shows, fotoshoots voor glossy magazines, runway shows voor designers & artiesten, waarin in continue wil vernieuwen en inspireren.

Welcome to my world… enjoy!
L♥ve, Zizi