fbpx

AUTUMN

“ The leaves are falling
one by one.
The sunny days
will soon be gone.

Yellow, orange, brow and green,
the colours of
Autumn can be seen.

The wind, the rain,
the sun shines through.

It’s colder now
for me and you.”

AUTUMN BLUES
Ons zonnetje maakt plaats voor de herfst. Alle blaadjes die gaan vallen en die ons dat prachtige zicht geven van mooi gekleurde bomen.
Veel mensen denken bij de herfst aan een dipje, maar de herfst heeft ontzettend veel positieve effecten op je lichaam zonder dat we het vaak door hebben.

De kleuren in de herfst zijn heel goed voor onze mentale gezondheid. De frisse lucht en de kleuren van de natuur geven ons ook een gelukstofje cadeau. Daarnaast slapen we vaak dieper dan in de zomer. Dit heeft te maken met de temperatuur. Hier halen we dus weer kracht uit voor de volgende dag.

Deze kruiden zijn heel goed voor ons welzijn. Denk hierbij aan gember (bevordert bloedcirculatie), kaneel (ontstekingsremmend), en nootmuskaat (gaat strijd aan met ziektekiemen).

Verder kunnen we in de herfstperiode vaak beter en helderder nadenken, en wat we vaak niet doorhebben is dat we in de herfst meer buiten zijn dan in de zomer. Er worden meer wandelingen gemaakt omdat het in de zomer te warm is. Dan zitten we toch sneller bij de airco bijvoorbeeld.

AUTUMN BRINGS US TOGHETER!

Treatments

Heerlijke gedachte toch?

Voor ons betekend herfst heerlijke verwenbehandelingen. Loads of oxygen, verbeteren van het vochtgehalte dmv onze speciale vochtbinders en o.a. maskers.
Peelen, om de huid weer wat toegankelijker te maken. De zon maakt onze huid namelijk wat dikker en hierdoor worden de werkzame stoffen minder goed opgenomen, en om niet te vergeten de VENUS LEGACY treatments voor die enorm mooie doorbloeding en glow en instant lift!

Boek nu jouw gratis proefbehandeling VENUS LEGACY en ervaar zelf het gewilde celebrity effect!

GRACEFULLY AGING, daar doen we alles aan, en dat is wat we willen!

Kom je gezellig langs?

We LOVE to see you!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *