BB- Cream favourites!

Elke artiest heeft zijn eigen handtekening. Die van mij is een mooie huid!

Als make-up artiest besteed ik de meeste tijd aan het creëren van een flawless skin, een huid welke straalt en met een dekking enkel waar dat nodig is.
Als mama, carrière vrouw en liefje van, besteed ik ook de meeste aandacht aan mijn huid. Allereerst aan de verzorging ervan, maar elke ochtend check ik voor welke coverage ik ga.BB-cream-favourites

Dat ik een fan ben van BB-creams en foundations is allang geen geheim meer. En zoals ik al eerder schreef, in het najaar en de winter kies ook vaak ook voor een foundation met iets meer dekking, dat kun je hier terug lezen.

“Maar niet elke dag is een foundation dag, ook met een goede BB-cream kun je er flawless uitzien!”

We hebben allemaal van die dagen, zeker nu het kouder en donkerder wordt, dat je net te laat opstaat of je kids net iets meer aandacht vragen. Wanneer je net wat minder tijd hebt ’s ochtends en toch even dat beetje extra op je gezicht wilt, zijn BB-creams de oplossing!
Dit zijn mijn favorieten!

bb-cream-favourite• !QMS Medicosmetics – Sport Active Crème
Mijn all time favorite! Dit mag eigenlijk geen BB-Cream genoemd worden, want ze is zoveel meer dan dat alleen! Dit is een heerlijk, voedende en verzorgende licht getinte dagcrème met een SPF15. De crème kleurt naar jouw huidtoon, heeft een rijke textuur en zit bommetje vol antioxidanten en vitamines welke de huid fit maken.
Het is een vollere crème, waardoor je afhankelijk van je huidtype wat kunt gaan glanzen, maar daar houd ik juist zo van!
€ 77,00 – 30 ml.

bb-cream-favourites• Dr. Brandt – Skin Perfector
Fijne runner up! Ook deze topper heeft haar plekje in mijn badkamer kastje veroverd. Een fijne crème welke ook kleurt naar je eigen huidtoon. Deze egaliseert je huid, beschermt met een SPF 30, verdoezeld tekenen van vermoeidheid en geeft een lichte dekking en gezonde gloed.
Deze crème is iets minder vol, wanneer je daarvan houdt is dit jouw must-have!
Tip; tube goed schudden voordat je het gebruikt.
€ 39,95 – 30 ml

bb-cream-favourites• Collistar – Total Perfection Foundation & Concealer
Op de dagen dat je iets meer nodig hebt dan een bb-cream en geen zin hebt in een dekkende foundation, is dit duo ideaal!
De naam geeft al aan dat het een foundation is, maar wel een met een mooie lichte dekking. En er zit gelijk de juiste concealer bij –fijn, in de dop- voor de plekjes welke toch wat meer aandacht vragen.
En ze hebben er hele fijne ingrediënten ingestopt zoals hyaluronzuur, wat zorgt voor een mooie frisse tint en collageen, wat heel fijn anti-ageing werkt. Dat maakt deze foundation ook ideaal voor het najaar en winter.
€ 38,95 – 30 ml

Fall in love!
Love-Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *