fbpx

Body Confidence met Icoone Bindweefselmassage

Summer bodies are made in winter!
Een goede voorbereiding zorgt voor een knap lichaam in bikini.

De juiste levensstijl, voeding en oefeningen zorgen voor het grootste deel van jouw summer body, maar wij zorgen voor het perfectioneren van je lichaam.

Na 3 kids en het opstarten van mijn nieuwe zaak, start ook ik met een body confidence plan. Samen met een personal trainer bouw ik mijn oefeningen weer op, en kies ik voor een uitgebalanceerd menu welke mijn lichaam ondersteunt en past bij mijn lifestyle. Maar daarnaast kies ik heel graag ook voor huidverbetering. Want je snapt dat het er na twee kindjes kort na elkaar, niet meer zo strak is allemaal…

Samen met Jolanda van 4vitality stel ik een Body Confidence plan op,
en starten we met een kuur van bindweefselmassages,
waarbij we gebruik maken van de revolutionaire techniek van Icoone.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage wordt al jaren toegepast ter verbetering van de algehele huidconditie, vermindering van rimpels en cellulite. Ook de effecten van deze behandeling van littekens en oedeem is spectaculair.
Het effect van bindweefselmassage is wetenschappelijk bewezen, zowel mechanisch als manueel.

Mechanische bindweefsel gaat verder!

Manuele bindweefselmassage is min of meer uit ontwikkeld, maar de ontwikkelingen bij de mechanische versie staan niet stil! Nieuwe inzichten in de anatomische structuur van het bindweefsel leidden tot de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Eén van die systemen is icoone®, een mechanisch bindweefselmassagesysteem voor gezicht en lichaam.

icoone AlizonneWeefselherstel
Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo, een nieuwe anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond. Hieruit blijkt dat vezels, van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen, met elkaar verbinden en via tractie signalen voor weefselherstel doorgeven, en daardoor wordt het pas echt interessant!

“Vergelijk het met een spinnenweb, als je enkel het buitenste draadje van het web aanraakt, neemt het gehele web de trilling over en komt de spin in het midden in beweging en gaat het web repareren.”

Icoone Alizonne
Icoone
Door deze nieuwe visie, is de gepatenteerde Roboderm technologie ontwikkelt. Met het massage apparaat van icoone® wordt een intensieve mechanische massage aan het bindweefsel gegeven. Door middel van twee onafhankelijke, gefractioneerde en gemotoriseerde rollers, worden er inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse rolbewegingen maken en wordt niet aleen iedere millimeter van de huid, maar ook alle huidlagen gestimuleerd.


Laser & LED
Naast de Roboderm technologie combineert Icoone haar bindweefselmassage ook met Laser en LED, hiermee werkt het intensief op elke millimeter van de huid. De bloedcirculatie en het lymfesysteem wordt gereactiveerd, het elimineert vetophopingen en activeert lipolyse.

Door de combinatie van deze innovatieve technieken, biedt Icoone dus een efficientere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

The Skin Institute
Bij the Skin Institute in Vught kun je terecht voor professionele cosmetische behandelingen. Vanaf april 2019 kun je hier ook terecht voor contourverbetering. We werken samen met professionals gespecialiseerd in hormoonbalans, personal training en EMS training, waardoor je resultaat nog mooier wordt! We houden je nauwlettend in de gatenen waar nodig wordt je plan bijgesteld.

Ik onderga nu twee keer per week een behandeling van circa 45 minuten, wat absoluut geen straf is! Het is een stevige massage, waarbij je voelt dat er ook daadwerkelijk iets gebeurt. Op de plekken waar meer verklevingen zijn, voelt het wat minder prettig, maar hey die verklevingen willen we er ook uit.

Zelfs al na 3 weken ervaar ik al dat mijn huid steviger voelt en oogt en belangrijker nog, ik voel me gewoon fijner in mijn vel! To be continued…!

Kun je zo lang niet wachten? Via mijn Instastories kun je de Icoone behandelingen volgen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *