Body Reset – 3-daagse Detox

Soms heb je dat, dan komt iets precies op het juiste moment… zo was het ook met deze Detoxkuur van Sapvers.

“Waarom zou je dat doen, 3 dagen alleen op sap leven?” Is een veel gehoorde vraag voor mij, maar ik keek juist uit naar de Detox en geloof me, het idee is veel zwaarder als het daadwerkelijk is. Ik vind het heerlijk, je voelt je met de dag energieker en lichter, zowel in je lijf als in je geest.
Maar waarom zou je het eigenlijk doen?

Een detox reinigt je lichaam, geeft de darmen rust en helpt de lever bij het afvoeren van opgeslagen gifstoffen. Een detox is super gezond voor je lijf en na je detox heb je direct resultaat! Wat kun je verwachten na een goede detox kuur – en dat is nou precies waarom ik het doe;
– Meer energie,
– Betere concentratie,
– Minder last van allergieën,
– Een heldere geest, waardoor je ook mentaal beter in balans bent,
– Plattere buik,
– Mooie en glanzende huid,
– Helderdere ogen,
– Betere werking van je organen,
– Minder zin in ongezond eten en suikers,
– Deze kickstart geeft je de boost om je gezonde levensstijl door te zetten!

Body Reset - 3-daagse DetoxOndanks dat ik vaker het gedetoxt, was ik toch wat huiverig. Tijdens mijn zwangerschap heb ik minder opgelet als daarvoor, ik was dan ook met name bang dat ik last zou krijgen van bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn; misselijkheid, duizelig, koud hebben en tadaaaa…honger!
Maar deze detox is me zo meegevallen!
Ik had keurig netjes 2 dagen afgebouwd door voor de detox lichtere maaltijden te nemen. Bij het detox programma van Sapvers krijg je ook een boekje met handige en lichte menu’s om af te bouwen. Op dinsdag was het D-Day – Detox Day, de dag van te voren werden de verse sapjes thuis bezorgt, hoe fijn is dat! Elke dag worden de sappen vers bereid, dus ze staan maar 1 dag in de koelkast op je te wachten!

Body Reset - 3-daagse DetoxDe Detox bestaat uit 5 ‘maaltijden in een flesje’; ontbijt, lunch & diner zitten in een grote fles en 2 tussendoortjes in een kleiner flesje. Ik nam om de 3 uur een fles en dronk deze in stapjes op. Tussendoor dronk ik heel veel water en groene thee, daarmee verklein je de kans op bijwerkingen al aanzienlijk. Het diner is heel fijn een soepje, door de warme soep zat ik ’s avonds ook echt vol en had ik niet de behoefte aan iets extra’s, dat vond ik echt een plus op veel andere kuren.

Op dag 1 heb ik de meeste last gekregen van de bijwerkingen moe en honger, maar niet extreem, meer een licht knagend gevoel en om aan de vermoeidheid toe te geven ben ik lekker vroeg naar bed gegaan. ’s Nachts herstelt je lichaam en juist tijdens een detox is het belangrijk om ook voldoende rust te nemen.

Body Reset - 3-daagse DetoxDag 2 begon al met zoveel meer energie en een lichter lijf, wat een heerlijk gevoel is dat! Toen wist ik dat ik dit met gemak vol zou houden! Dag 2 en 3 bestonden uit drukke, hectische en lange dagen. Maar om 7.00 uur zat ik samen met Sultan in de auto te ontbijten. Sultan is een heerlijk exotische mix van dadels, appel, botersla, sinaasappel, kaneel en water. Terwijl ik niet van dadels hou, vond ik deze echt super lekker! Zo hebben alle sapjes een leuke naam gekregen en ze zijn stuk voor stuk erg lekker!

Body Reset - 3-daagse DetoxOp dag 3 bruiste ik bij het opstaan al van de energie en ook mijn huid zag er zoveel frisser en glanzender uit! Ook deze dag was vol en druk, maar met mijn tasje van Sapvers bij me, vond ik het juist wel heel gemakkelijk! Ik hoef niet na te denken over wat ik wanneer eet. Normaal maak ik de avond ervoor al bakjes met gezonde maaltijden om zo altijd een gezonde keuze te kunnen maken, maar dat is best wel veel werk. En dan nog, vergeet ik wel eens te eten als het erg druk is.
Ik vind deze detoxkuur dan ook een uitkomst, juist op drukke dagen! Gelukkig krijg je van Sapvers een after sap boekje met gezonde recepten om weer op te bouwen.

Body Reset - 3-daagse DetoxEn dan het resultaat…! Daar zijn ze weer, de shameless selfies! Dit zijn wel de laatste, want ik blijf het een ramp vinden om met mijn ruches bikini voor de spiegel te gaan staan, laat staan er dan ook nog een foto van te maken en deze gezellig online te posten. Maar hey, dat is wel een motivator, ook als je zelf aan een gezonde levensstijl wilt beginnen! Kilo’s zeggen mij niks, want het is de combinatie van levensstijl, sport en voeding en de juiste huidverstevigende en slimming crèmes.

Body Reset - 3-daagse Detox
Zelfs ik vind het verbluffend en ben er heel blij mee! Er zijn in 3 dagen tijd maar liefst 3 kilo af gegaan, maar veel belangrijker vind ik dat mijn geest en lijf zoveel helderder aanvoelen en ik overal de opmerking krijg dat ik er zo goed uitzie!
Foto 1 is 8 weken geleden
Foto 2 is 1 1/2 week geleden – voor de detox ( – 1 1/2 kilo tov foto 1)
Foto 2 is 1/2 week geleden – 3 dagen na de detox ( – 4 1/2 kilo tov foto 1)

De kilo’s zijn er nu nog steeds af, 1 week na de detox! Het is dus niet zo dat wanneer de kuur is afgelopen dat de kilo’s er zo weer aan zitten. Tenminste als je je gezonde levensstijl wilt behouden. Ik ben echt fan en ga deze kuur zeker vaker in het jaar herhalen!

WIN!
Wil jij het ook deze sapkuur gaan proberen? Van Sapvers mag ik 1 sapdag incl. bezorging weggeven!
Waarom zou jij deze sapdag willen winnen?
– Laat het me weten in je comment en,
– Like Beauty by Zizi & Sapvers op Instagram
Wie weet begin jij binnenkort met een body reset! Good luck!
Love-Zizi-4

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 Reacties

 1. 2016-05-13 / 10:42

  Ik zou het voornamelijk alleen al willen doen voor de energie, want de laatste dagen ontbreekt deze bijmij volledig :). Ook heb ik de laatste drukke weken niet zo goed gelet op wat ik at en heb ik terug een onzuivere huid.

 2. Susan
  2016-05-17 / 12:31

  Met Emiel bezig met emotionele reiniging, dus een lichamelijke reiniging zou een mooie aanvulling zijn.

 3. Fienie
  2016-05-17 / 13:23

  Lijkt me leuk om ook eens te doen, en zo makkelijk omdat het allemaal al klaar is om te gebruiken!
  Dat is super handig bij mijn 7.30 tot 18.00 urige werkdag!!
  Heerlijk een reiniging voor de binnenkant! Let the detox beginn!!

 4. Nicole
  2016-05-17 / 13:25

  Moest vandaag dringend een nieuwe broek, helaas weer een maatje meer moeten kopen. Direct aangemeld bij de sportschool maar een kuur zou mij zeker goed doen. Wil er weer blozend en bruisend uitzien

 5. Claire Knops
  2016-05-17 / 13:31

  Wauw Zizi, wat zie je er goed uit!! Je hebt me enthousiast gemaakt.
  Dit wil ik ook, zeker met de zomer op komst.

 6. Margret Hahury
  2016-05-17 / 13:37

  Ik zou het willen doen voor alles, de energie, een betere huid, een heldere geest en een platte buik. 🙂 xoxo

 7. Sophie Land
  2016-05-17 / 13:57

  Wat super leuk!! Je ziet ’t verschil echt goed, lekker bezig!
  Lijkt me ook heel leuk om te doen, zeker met het oog op de bruiloft! Wil nog een paar kilo’tjes kwijt voor me jurk, maar vooral voor me huid en ontstressen lijkt me er heerlijk aan! Me huid krijgt zoveel te verduren in het vliegtuig, die kan alle hulp gebruiken! ?

 8. Moniek Coolegem
  2016-05-17 / 14:28

  Ik zou t graag willen proberen ik heb laatste tijd weinig energie en heel erg druk met 4 kids en alles om me heen ben benieuwd wat t met je doet ben na de 4e zwangerschap nog 12 kilo extra afgevallen en zou nog paar kilo ‘tjes kwijt willen sport ook nog maar momenteel heel erge last van mm rug heb even een boost nodig xx Moniek Coolegem

 9. Catalina Wientjens
  2016-05-17 / 14:44

  Owja echt super graag net als iedereen hier natuurlijk. Ik merk dat ik na 2 zwangerschappen meer moeite heb om in shape te komen en dan ook nog eens te blijven en ik hoop dat dit dan een goede stap is in de juiste richting nu duimen maar

 10. Charlotte
  2016-05-17 / 14:52

  O ja!! Wat heb je dit leuk geschreven! Super motiverend!!
  Dat wil ik ook eens proberen!!!

 11. Kim
  2016-05-17 / 15:12

  Top als aanloop naar onze bruiloft!

 12. Karin de Boer
  2016-05-17 / 18:49

  Wauw Zizi! Goed hoor. Je ziet er echt goed uit. Je beschrijft het ook heel erg leuk waardoor je mij hebt kunnen overtuigen. Ik wil het ook wel eens proberen.

 13. petra
  2016-05-17 / 22:08

  heyyy Zizi , ik wil het heel graag proberen ,omdat ik iedere dag tramadel slik wil ik graag ontgiften ….ik probeer het al een week te bestellen en heb ook al een bericht gestuurd naar sapvers omdat ik het niet kan bestellen het lukt niet maar ze reageert niet op het bericht dus erg vervelend ….grts xxx petra

 14. Zizi
  2016-05-21 / 06:41

  Dank je wel voor jullie leuke reacties, jammer genoeg kan er maar eentje winnen…
  And the winner is…Charlotte!
  Van harte gefeliciteerd Charlotte en heel veel plezier met je sapdag! Ben heel benieuwd naar je ervaring!
  Liefs, Zizi
  …pssst…! Er staat alweer een nieuwe winactie klaar, hou het blog goed in de gaten, wie weet ben jij de volgende winnaar!

 15. 2017-04-07 / 09:19

  Zo wat zie je er goed uit zeg. Jammer dat ik dit bericht pas later zag. ik had het graag willen proberen! Maar ja, op zoek naar de andere winacties 😉