Botox – the anwsers!

We love getting old, but we hate the signs
Rimpels…we smeren massaal anti-aging crèmes, we eten zo gezond mogelijk en proberen ons snoetje in shape te houden door face yoga, in de hoop het natuurlijke verouderingsproces te slim af te zijn.
Vroeg of laat komen dan toch die eerste lijntjes en fronsrimpels, bye bye #nofilter!

“De botox klinieken schieten als paddenstoelen uit de grond, wat voor mij wat verontrustend werkt, doe mij een pak melk (amandel wel te verstaan) en een shotje botox, lijkt zo wel heel dichtbij te komen.
Ik ben absoluut een voorstander van het mooi ouder worden, maar wel op een verantwoorde manier!”

Tijd om cosmetisch arts Annebeth Kroeskop -mede-eigenaresse van Knap! Amsterdam –
eens wat vragen te stellen.
Deze specialiste heeft in New York haar naald al in aardig wat bekende snoetjes mogen zetten en ook in Nederland wordt haar naam geroemd. Daarnaast verricht Annebeth wetenschappelijk onderzoek naar huidverbeterende ingrepen.

Annebeth Kroeskop– Waarom werkt Botox?
Annebeth; “Rimpels in het gezicht ontstaan vaak door het aanspannen van spieren in onder de huid. Met Botox (Botuline Toxine) kunnen de spiertjes die rimpels veroorzaken tijdelijk worden verslapt, zodat deze niet meer helemaal aangespannen kunnen worden. De prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier wordt tijdelijk geblokkeerd.”

– Babybotox klinkt veel vriendelijker, wat is het precies?
Annebeth; “Het is een lichtere dosis botox waardoor je lijntjes iets afnemen ipv vervagen. Het is geschikt voor jonge mensen met fijne, nog weinig zichtbare lijntjes die heel graag alle mimiek willen behouden. Acteurs zijn er fan van. Door de lichte dosis is het sneller uitgewerkt en zul je om de twee maanden de behandeling moeten herhalen.”

– Preventief gebruik is een veelgehoord argument waar ik mijn vraagtekens bij zet, hoe sta jij hier tegenover?
Annebeth; “Als iemand geen rimpels heeft, is er geen reden om botox in te spuiten. Preventief botoxen vind ik niet nodig, beginnende dynamiscche lijntjes zullen ook verdwijnen na botox spuiten. Zodra iemand rimpeltjes ontwikkeld die in rust nog steeds in de huid staan is het tijd voor actie.”

– Je zegt in NYC geldt; You bruise them, you lose them, kun je blauwe plekjes bij injectables voorkomen?
Annebeth; “Helemaal voorkomen is niet mogelijk. Je kunt wel veel doen om de kans te verkleinen. Goed voorlichten welke factoren een rol spelen in het ontstaan van de blauwe plekken, adviseren bepaalde middelen wel/ niet te gebruiken en tijdens de behandeling goed opletten waar de adertjes lopen. Daarnaast kun je als arts tijdens de behandeling werken met koeling en de prikplekjes afdrukken.”

– Werkt Botox verslavend en kun je er eindeloos mee doorgaan?
Annebeth; “Mensen kunnen na een positieve ervaring met botox zin hebben in meer. Het is de rol van de arts om te adviseren of meer behandelingen bijdragen aan een positief resultaat, of beter achterwege gelaten kunnen worden.
De behandelingen werken na een bepaalde tijd uit en dienen, om het gewenste resultaat te behouden, herhaald te worden. Soms verdwijnen de lijnen voorgoed en stopt een client met het behandelen van een bepaalde zone.
Als een botox behandeling uitgewerkt is ga je weer terug naar je oorspronkelijke staat, en kun je de behandeling herhalen.”

– Is botox zonder naald de toekomst?
Annebeth: “Helaas zal dat geen nabije toekomst zijn. De botox moleculen zijn vooralsnog veel te groot om de huid te penetreren.”

Annebeth Kroeskop

 

 

 

Je frons inclusief wenkbrauwlift wordt door Annebeth behandeld voor € 195,-
De kliniek van Annebeth Kroeskop en Knap! Skincare zijn gevestigd op
Parnassusweg 9 te Amsterdam.

www.annebethkroeskop.com
www.knapskincarestore.nl

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *