Coming up – my Detox!

Coming up – my Detox!
Beep, beep…You’ve got mail! En wel van Nathalie van Detoxkoning.
Deze powerwoman en gediplomeerd voedingsdeskundige is de founder van Detoxkoning, welke je voorziet van een kant en klare detoxkuur. Haar sapjes hebben de meest leuke namen – Cosmopolitan, Rocket, Ibiza…om er maar een paar te noemen, als ze net zo lekker smaken als ze klinken, is het een feest om te detoxen, maar Nathalie ‘waarschuwt’ me in haar mail voor 3 pittige dagen.

Aanstaande dinsdag start ik met een lichte detoxkuur van 3 dagen -ik ben een groentje op dit gebied en dit wordt mijn eerste detox kuur! Zoals je waarschijnlijk al weet, leef ik al overwegend green, clean en gezond, maar een detoxkuur staat al heel lang op mijn to-do lijstje!

Good start!
Dus wil ik goed starten! In haar e-mail zegt Nathalie dat ik er goed aan zou doen om zondag en maandag al mijn kaas, vlees en granen te beperken, nou is dit geen probleem voor mij, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je dieet bestaat uit burgers en pasta’s het hier al zwaar wordt.
Ook adviseert ze een groenten en fruitdag op maandag, aangezien ik maandag veel afspraken heb, zal ook dit niet heel zwaar zijn en daarnaast vind ik het ook lekker om op wortels en tomaatjes te knabbelen, maar laat ik niet op de zaken vooruit lopen, wel heb ik er gewoon zin in!

Als je het goed aanpakt en geen extremen opzoekt, doet regelmatig
reinigen wonderen voor je energiepeil. Nadien ben je weerbaarder,
klaarwakker, creatiever en ongelofelijk dynamisch – Nathalie

Why Detox?
Je lichaam wordt dagelijks belast door schadelijke invloeden van
buitenaf (denk aan uitlaatgassen, sigaretten, alcohol, bespoten groente,
bewerkt voedsel, medicijnen).

Wist je dat de gemiddelde persoon in deze moderne samenleving per
jaar ongeveer vijf kilo additieven, één gram zware metalen en minstens
4,5 liter pesticiden consumeert? – Nathalie

De dagelijkse aanvoer van schadelijke stoffen kan ertoe leiden dat je
lichaam niet meer alle afvalstoffen kwijt kan en overbelast raakt.
Klachten die hiermee gepaard kunnen gaan zijn huidaandoeningen,
allergische reacties waaronder astma, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs
gewichtstoename. Wanneer je het lichaam gaat ontgiften, worden de
organen zoals darmen, longen, nieren, lymfe en huid gestimuleerd en
aangezet om extra afvalstoffen uit te scheiden.

Een Detox Sapkuur is een perfecte methode om je lichaam goed te
reinigen en weer efficiënt voor je te laten werken. Door tijdelijk te
stoppen met vast voedsel, krijgt het lichaam de tijd om zich volledig te
richten op reiniging en herstel van organen, weefsels en cellen.Niet
alleen lichamelijk maar ook geestelijk raak je een hoop overtollig afval
kwijt.

Volg je mij, met mijn detox-avontuur?
I’ll keep you posted!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Saloua
  2014-06-03 / 08:16

  Oeh ik ben benieuwd!!

 2. Zizi
  2014-06-06 / 15:11

  Hey Saloua!
  Het was even oeh inderdaad, maar het is me echt super bevallen!
  Ik kan het echt iedereen aanraden en voor mij een super ervaring, dit ga ik vaker doen!
  Morgen vindt je mijn full report – hier op mijn blog!
  Bedankt voor je reactie – leuk!