Gastouder / Nanny met een eigen visie voor 30 uur per week

Hallo ik ben Zizi, de eigenaresse van The Skin Institute. In verband met de opstart van mijn eigen bedrijf vraagt ons gezin thuis, in het prachtige Den Bosch ook versterking.

Taken en verantwoordelijkheden
Wij zijn binnen ons dynamisch gezin op zoek naar een lieve, zorgzame gastouder / nanny voor onze 3 kinderen (14, 2, 3 jaar). Wij zijn op zoek naar een lief en zorgzaam iemand die wil meedenken, vooruitdenken en flexibiliteit als een uitdaging ziet. Daarnaast heb je een actieve en positieve persoonlijkheid.

  • Als gastouder heb je een eigen visie op de opvoeding van kinderen en een visie rondom voeding, beweging en ontwikkelingsfasen van de kinderen. Natuurlijk heb je respect voor onze opvoedvisie als ouders, maar je bent niet bang om je eigen inzichten te delen en initiatief te nemen.
  • Je bent sociaal vaardig en communicatief sterk. Je communiceert goed met ons als ouders, maar natuurlijk ook met de kinderen!
  • Je gaat mee in de verschillende ontwikkelingsfasen van de kinderen en kan je inleven in de persoonlijkheden van onze kinderen.
  • Naast de zorg voor de kinderen, zoeken wij iemand die kan ondersteunen in het begeleiden van huiswerk, licht huishoudelijke taken en koken. 

Profiel kandidaat


Als onze ideale gastouder / nanny:

  • Ben je 30 uur per week beschikbaar, verspreid over 3 dagen. (eventueel is minder uur bespreekbaar)
  • Beschik je over een basis diploma zoals helpende of pedagogisch medewerker. Zie voor alle mogelijkheden onderstaande site: https://wetten.overheid.nl/BWBR0017252/2019-01-01#Paragraaf4
  • Beschik je over een EHBO diploma uit de lijst op deze website: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/regelingen/2017/09/19/lijst-certificaten-kinder-ehbo
  • Kun je een verklaring van goed gedrag overleggen en een registratie in het personen register
  • Ben je ouder dan 18 jaar

Ervaring binnen de kinderopvang of gastouderopvang is een pré, maar zeker geen must. Wij zoeken vooral iemand met de juiste instelling en een grote liefde voor kinderen.

Over The Skin Institute


The Skin Institute by Zizi wordt gerund door Zizi, specialiste op het gebied van huidverbetering en anti aging. We zijn sinds 1 april 2019 gevestigd in Vught. Om een indruk te krijgen, check onze instagram en website!

In verband met de opstart en uitbreiding van ons mooie bedrijf, vraagt ons gezin in Den Bosch ook om versterking!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *