fbpx

ICOONE FACELIFT

ICOONE FACELIFT – 45 min – gezicht & hals – € 85,-
ICOONE FACELIFT – 55 min gezicht, hals & decolleté € 99,-
ICOONE FACELIFT – 30 min – gezicht & hals – € 65,- (icm skintreatment)

Icoone®

Icoone® biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. Zowel de werking als de effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken. Icoone® gaat zelfs een stap verder met de gepatenteerde ROBODERM® technologie.

Wat doet de Icoone®

Icoone® werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

Waarvoor is de Icoone® geschikt

Icoone® is geschikt om de volgende indicaties te behandelen; lymfoedeem, lipoedeem, brandwonden, littekens, huidverslapping, rimpels, cellulite, vetophopingen, spierpijn en vermoeidheid.

Het benodigde aantal behandelingen varieert per individu en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling is er een direct resultaat zichtbaar.

Ben jij benieuwd? Plan dan een afspraak in!