fbpx

iDDNA – jouw ultieme lifestyle guide

Ontdek iDDNA, het eerste premium luxueuze huidverzorgingsprogramma aan de hand van jouw eigen DNA. 

Niemand weet hoeveel jaren we nog van het leven mogen genieten. Maar één ding weten we wel: dat we die jaren zo gelukkig en gezond mogelijk willen zijn. En daar gaat iDDNA bij helpen!

Wij geloven dat epigenetica en werken in de huid op cellulair niveau de toekomst is voor een gezond lichaam èn huid.
Ons unieke en exclusieve concept is gebouwd vanuit de visie 
YOUTH KNOWS NO AGE

Wij staan dan ook absoluut niet voor anti-aging, maar juist voor gracefully ageing. 
Ouder worden omarmen wij, liever wel in a gracefull way.

EPIGENETICA

Epigenetica is een relatief jonge studie binnen de genetica welke de invloed bestudeert van de omkeerbare erfelijke veranderingen in de genfunctie die optreden zonder wijzigingen in de sequentie van het DNA in de celkern.


Het DNA kunnen we (nog) niet veranderen, het RNA daarentegen kunnen wij positief beinvloeden. 
RNA – ribo nucleic acid is het negatief van een enkel DNA Molecuul, als het ware een celkopie, welke zich elke 28 dagen vernieuwd en wij zijn dus in staat om deze kopie gezonder en vitaler te maken. 

Door epigenetica krijgen invloeden van buitenaf een heel andere betekenis en is de biochemie van het lot meer dan alleen DNA.

RESPECT VOOR DE HUID


Wist je dat een dode hoorncel cortisol aanmaakt door stress? Een dode huidcel dient 12 dagen op de huid te blijven liggen voordat deze afvalt, dit is onze huidbarriere. 
Onze huid is ons grootste orgaan en onze eerste bescherming tegen o.a. luchtvervuiling, infrarood en straling. Onderdeel van onze filosofie is dat je deze barriere juist moet versterken om een gezonde huid te realiseren. 

PERSOONLIJK SKINCARE PLAN


Vanuit deze visie werken wij dan ook enkel holistisch en voor een eerste behandeling ligt een uitvoerige personal check up ten grondslag. Elk persoonlijk body- of skincareplan wordt gestart met een;

  • Uitvoerige intake, waarbij lifestyle, sport en voeding meegenomen worden.
  • Diepte huidscan, waarmee wij het collageen en bindweefsel gehalte in de huid meten
  • Een uitvoerige bloedanalyse, waarbij we testen op oa vitamines, mineralen, stress, darmen, toxische belasting en hormonen.
  • Doormiddel van iDDNA kunnen wij doortesten tot op DNA Level


Vervolgens stellen wij een persoonlijk skincare- of bodyplan op, waarin wij uitsluitend werken met meer dan 80% hoogwaardige werkstoffen in combinatie met de nieuwste apparatuur.

iDDNA

Uit een DNA rapportage kunnen wij het ultieme lifestyle advies geven;

  • gepersonaliseerd voedingsprogramma,
  • sportadvies,
  • suppletieadvies,
  • In ons instituut kunnen wij jouw persoonlijke skincare op basis van je DNA samen te laten stellen en gepersonaliseerde behandelproducten laten onwikkelen voor de ultieme en persoonlijke skincare behandelingen in ons instituut.
  • behandelprogramma op maat, waarbij wij het ultieme skincare plan samen kunnen stellen, dmv de juiste ingredienten, behandelwijze en apparatuur.
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *