Jossbylotte – fashion collection

Het is alweer even geleden dat we de super collectie van Jossbylotte geschoten hebben, deze collectie is zelfs al volledig uitverkocht!
Maar geen zorgen 7 september komt hun nieuwe collectie uit!

Voor deze collectie stond de prachtige Alexia van der Meijden model! In real life is Alexia een getalenteerde fotografe, ze heeft ook mijn foto’s geschoten! Maar voor deze collectie stond ze een keer aan de andere kant van haar eigen camera!

Jossbylotte at work

Bekijk hier de shortmovie – behind the scenes!

Jossbylotte
Is een nieuwe modelijn in contemporary stylish kleding. Dit eerste seizoen bestaat de collectie uit 100% organic en fairtrade cotton t-shirts en sweats.

Lotte en Joss zijn al jaren close friends. Lotte met haar winkels Marilot by Lotte in Eindhoven, Marilot Nuenen en de fantastische webshop www.bylotte.nl is a true fashion mastermind met een zeer goed oog voor stijl, kwaliteit en de nieuwste trends. Joss daarnaast met een commerciële achtergrond, een perfecte feeling voor fashion en een opleiding aan de academie VOQUE in Amsterdam vullen elkaar perfect aan.

Jossbylotte designersMake it your own!
Een super leuk initiatief voor alle fashionistas!
De “Make your own” collectie is interactive. Fans van JOSSBYLOTTE worden uitgedaagd om hun favoriete “Fashion Quote” te sturen via email, facebooken of instagrammen. De beste quotes gaan in productie en natuurlijk krijgt de bedenker een gratis item opgestuurd!

Zoals gezegd komen ze dit najaar met een tweede uitgebreide collectie fashion essentials dien de kast van iedere fashionista thuishoren! Hou ook hun inspirerende facebook of Instagram in de gaten!

De collectie is verkrijgbaar bij: Marilot By Lotte – Eindhoven, Marilot – Nuenen en de geweldige online fashionshop: www.bylotte.nl

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *