fbpx

MOTHERS DAY GIFT GUIDE

Zondag is het weer tijd om onze lieve moeders in het zonnetje te zetten! Wij hebben de perfecte gifts om je moeder te verwennen tijdens deze bijzondere dag!

A/N/G Cosmetics

A/N/G Lift Up Collagen Collection – Black Edition – klik hier!

Met de beautyboosters van A/N/G Cosmetics voeden we jouw huid met de beste, puurste en meest actieve ingrediënten! Een perfect cadeau die voor elke huid geschikt is, je krijgt er de mooiste glow van en de huid is zichtbaar gevoed in 20 minuten!

Cire Trudon

Cire Trudon – klik hier!

Cire Trudon, al 4 eeuwen lang leveren ze kaarsen aan veel historische figuren uit de Franse geschiedenis zoals Koning Louis XV. Deze ervaring maakt Cire Trudon tot een van de beste fabrikanten van was. We zitten nu meer thuis en hoe fijn is het dan als je thuis kan genieten van de mooiste geuren!

27 87 Barcelona

27 87 Barcelona – klik hier!

27 87 Barcelona is een ode aan de generatie van vandaag en reflecteert haar unieke en ongelooflijke eigenschappen. Om buitengewone sensaties uit te lokken en op te roepen, om oude herinneringen te laten herleven en nieuwe vast te leggen. Dit is toch een prachtige visie? Kijk snel op de webshop of kom langs om kennis te maken met de meest mooie geuren!

TAN-LUXE

TAN-LUXE – Klik hier!

TAN-LUXE is opgericht rondom één idee: als je je make-up kan personaliseren, waarom dan niet je bruine teint? Met hun revolutionaire producten heb je geen last meer van strepen, oneffen vervagen, verstopte poriën of uitgedroogde huid. Jij bent zelf in controle over jouw teint doordat je kleur in lagen kunt opbouwen. Wij zijn fan! Allemaal!

We hebben natuurlijk nog véél meer prachtige moederdag cadeaus! We zijn deze week geopend tot zaterdag. Kom gezellig langs om de cadeaus mooi in te laten pakken, je krijgt er dan ook nog eens een kleine gift erbij.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *