fbpx

NEW! Junior treatments – Venus Legacy & Icoone Laser

Een nieuw jaar is begonnen en zo ook nieuwe doelen!
Je wilt je natuurlijk weer confident voelen in je eigen lichaam na de afgelopen maand. En naast een gezonde levensstijl, dieet en sport regime is de Venus Legacy of de Icoone, dè treatment om bodycontouring te realiseren.

Bij The Skin Institute blijven wij ons ontwikkelen, zo dus ook het team! Isabelle is onze junior en is sinds september bij ons team gekomen. Isabelle is volop in de leer en wilt ook ervaring opdoen in de praktijk. Dit maken wij voor haar waar. Sinds een aantal maanden trainen wij Isabelle uitvoerig en vanaf januari gaat zij de gerenommeerde Venus & Icoone treatments uitvoeren en introduceren wij deze tegen een junior tarief.

Zo kun jij genieten van een net zo heerlijke behandeling, alleen simpelweg voor een goedkoper bedrag.

Onze senior specialistes zullen jouw intake samen met Isabelle doen en ook jouw bodyplan maken. Onze senior specialiste zal jouw plan nog steeds nauwlettend in de gaten houden, tussentijds beoordelen en aanpassen waar nodig is.

Venus legacy

Contourverbetering, huidversteviging en vetreductie. De NO.1 celebrity treatment! Niet voor niets is deze treatment enorm populair onder celebrities, wij zijn ook groot fan. En de Venus Legacy past precies in ons credo; GRACEFULLY AGEING. De Venus Legacy geeft multipolaire radiofrequentie af in combinatie met magnetische pulsen. Deze tweedelige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.

Prijzen
€ 95,- gelaat (ipv €155,-)
€ 135,- gelaat & hals (ipv € € 195,-)

Icoone laser

De juiste levensstijl, voeding en oefeningen zorgen voor het grootste deel van jouw lichaam, maar wij zorgen voor het perfectioneren ervan! Icoone Laser zetten wij in bij contourverbetering, de aanpak van cellulite, en huidversteviging. Icoone biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. De werking, effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken.

Prijzen
Bij een kuur vanaf 12 treatments
€55-, per behandeling(in plaats van €85,-)
€30-, per extra zone (in plaats van €45,-)

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *