NEW! VENUS LEGACY

Venus Legacy MP2 –
Dè NO.1 Celebrity Treatment!

Wat zijn wij blij dat wij deze treatment bij the Skin Institute mogen introduceren! Niet voor niets is deze treatment enorm populair onder celebrities, wij zijn ook groot fan en de Venus Legacy past precies in ons credo; GRACEFULLY AGEING.

Een gezichtsbehandeling voor strakkere contouren en minder rimpels. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door de afname in het collageen met verslapping en rimpelvorming als resultaat.

De Venus LegacyTM MP2 geeft multipolaire radiofrequentie af in combinatie met magnetische pulsen. Deze tweeledige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de magnetische pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.

De gepatenteerde MP2 technologie is uniek en de enige technologie die zich niet alleen op bestaand collageen focust maar ook echt in staat is om de huid zo te behandelen dat er nieuwe fibroblasten (welke voor collageen aanmaak zorgen) en bloedvaatjes aangemaakt zullen worden.
Vraag hier uw gratis proefbehandeling aan!

Hoe werkt het?
Venus Legacy behandelingen zijn non-invasief en pijnloos, veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage! Een behandeling duurt ongeveer 40 – 50 minuten, afhankelijk van het gekozen lichaamsgebied. Naarmate de behandeling vordert ziet u meer resultaten; minimaal 8 tot 10 behandelingen voor het gelaat/hals en 10 tot 12 voor het lichaam.

Met behulp van de gepatenteerde (MP)² technologie gebruikt Venus Legacy multipolaire geluidsgolven en pulserende magnetische velden, waardoor een verzachtende en therapeutische warmtedeken over de huid wordt gelegd. De huidversteviging, rimpelreductie en vermindering van cellulitis worden veroorzaakt doordat de multipolaire geluidsgolven een warmtereactie in de huid op gang brengen die het natuurlijk herstelvermogen van de huid stimuleert. Dit herstelvermogen laat de huid samentrekken, en leidt zo tot een stevigere huid, het verzachten van rimpels en vermindering van celllulitis

Uitgebreide huid-en collageenscan
Voordat we van start gaan met het behandelprogramma maken we eerst een huidscan. Via de scan kunnen we de intensiteit (aanwezigheid van collageen en bindweefsel) van de huid beoordelen. Wanneer er onvoldoende intensiteit aanwezig is in de huid adviseren we eerst een supplementen kuur, om de huidintensiteit te verbeteren. Door de combinatie van supplementen en de behandel techniek van de Venus LegacyTM MP2 kunnen we een mooi resultaat garanderen.
Na de behandelkuur maken we opnieuw een scan en zo kunt u zelf de toename in collageen zien.
Het is zowel voor ons als instituut als voor u ontzettend fijn om zo nauwgezet en resultaatgericht te werk te kunnen gaan.

Het resultaat
Al na 1 behandeling een zichtbare versteviging van de huid, de huid oogt frisser en stralender, verbetering van de gezichtscontouren en vermindering van rimpels. Door middel van de collageen scan kunnen wij de toename in collageen duidelijk aantonen. Na een behandelkuur zet het verbeteringsproces zich nog maanden voort.

Prijzen:
– Gezicht – 45 min € 155,-
– Hals – 20 min € 95,-
– Gezicht & hals – 60 min € 195,-
– Gezicht, hals & decolleté – 90 min € 225,-
– Kaaklijn, onderkin & hals – 45 min € 150,-

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *