NEW! Vernieuwde collageen & fruitzuren door !QMS Medicosmetics

NEW! Vernieuwde collageen & fruitzuren door !QMS Medicosmetics
Woehoe! Mijn Beauty BFF is vernieuwd!
Hoewel het collageen en fruitzuur van !QMS Medicosmetics al uiterst krachtig waren en je huid ook daadwerkelijk de beloofde verjonging en glow geven, zijn ze nu dus verbeterd, dat beloofd wat!

NEW! Vernieuwde collageen & fruitzuren door !QMS MedicosmeticsIk vroeg mijn favoriete skinexpert Maartje van Beleza Pura naar de vernieuwing.
“Het Collageen bevat een opnieuw gepatenteerde formule waaraan meervoudig Hyaluronzuur en Honing Liposomen zijn toegevoegd. Deze nieuwe werkstoffen zijn zeer fijn van structuur en worden nog beter in de huid opgenomen, waardoor er een nog krachtigere werking ontstaat met nog meer resultaat! Een verjonging van 1,8 jaar is al na 2 maanden zichtbaar en wetenschappelijk aantoonbaar! Het tijdsverloop van de UV veroudering word hiermee met 5,5 jaar vertraagd! Ook de fruitzuurpeelings zijn vernieuwd, hierdoor krijgen alle !QMS ingrediënten een nog sterkere en snellere werking!

NEW! Vernieuwde collageen & fruitzuren door !QMS MedicosmeticsOok fijn, alle collagenen en fruitzuren zijn parabenen vrij! Door de diepere werking is het raadzaam de huid langzaam aan de nieuwe collagenen te laten wennen. Heel belangrijk, denk niet dat je alleen met producten een optimaal resultaat kunt behalen, huidverbetering ontstaat door een combinatie van behandelingen en de juiste producten thuis. Voor optimaal resultaat is het van belang om deze 3 producten altijd samen te gebruiken en met regelmaat een !QMS Treatment te ondergaan.”

NEW! Vernieuwde collageen & fruitzuren door !QMS MedicosmeticsEn dat kan ik alleen maar onderstrepen. Mijn huid is enorm opgeknapt vanaf het moment dat ik bij Maartje binnenstapte! De combinatie van de verschillende treatments en niet te vergeten het zuurstof, maken echt een verschil in huidverbetering. Ook gebruik ik trouw het collageen en de fruitzuur en ik wil niks anders meer!

Can it get any better? Het is al even geleden dat ik bij Maartje in haar stoel lag, met de bevalling en eerste baby maanden ertussen, zal Maartje de volgende keer wel wat herstelwerkzaamheden moeten doen ;-).
Zelf heb ik de collagenen ook nog niet gebruikt, ik maak eerst mijn set op en dan ga ik het zeker proberen en jou uiteraard op de hoogte houden!
Love-Zizi-4

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *