fbpx

!QMS TREATMENTS

!QMS, een van de mooiste merken op celtherapie niveau! Collageen toevoegen aan de huid en creëer die prachtige GLOW die gepaard gaat met een gezonde en stralende huid!

Fases

We hebben een paar hele mooie treatments van QMS in ons assortiment voor jullie. Omdat we de huid echt opbouwen van 0 tot 100, is het nodig om te kunnen starten in de fase waar jou huid zicht bevind. Dit doen we ALTIJD met bijvoorbeeld zuurstof en een algen modelage masker. Zuurstof kan echt niet meer ontbreken in deze tijd omdat onze huid door bijvoorbeeld het milieu ervoor zorgt dat we geen schone zuurstof meer hebben en dus ook sneller huidproblemen of een doffe en grauwe huid krijgen. Daarnaast wordt er ontzettend veel vochttekort waargenomen bij iedereen. Ook dit komt doordat het milieu vocht onttrekt aan onze huid. Hier hebben we standaard ons algen modelage masker voor.

Dit masker is een blauwe alg die ervoor zorgt dat het vocht wat in de diepere huidlagen zit naar boven wordt getrokken. Hierdoor zie je DIRECT resultaat na 1 behandeling. Je huid wordt voller aan volume, en krijgt een hele mooie gezonde kleur. Natuurlijk in combinatie met de rest van de producten van QMS.

Oxygen

Elke behandeling bestaat dus uit zuurstof, algen moddelage, collageen toevoegen en je kunt van ons altijd een afgestemd niveau verwachten omdat niet iedere huid hetzelfde is. Elke behandeling opnieuw bepalen wij welke behandeling bij jou het beste zal passen. Er bestaat dus geen standaard patroon, naast de zuurstof en het vochtgehalte verbeteren, want dit doen we wel elke keer.

Zonder een goed vochtgehalte is er geen huidverbetering en anti aging mogelijk. Gracefully aging dat is waar we voor staan!

Nadat we gekeken hebben doormiddel van een huidadvies en een collageenscan wordt er een stappenplan door ons gemaakt waar we samen met jouw wensen ervoor zullen zorgen dat JIJ je goed gaat voelen.

Kortom, we vinden het enorm belangrijk dat het advies dat we geven ook wenselijk en mogelijk is voor jou zelf. We zullen altijd alles goed bespreken samen. Als iemand zich niet goed voelt bij bepaalde adviezen of productgebruik, dan zorgen we alsnog voor een passend advies speciaal voor jou. We zijn van mening dat het dan alleen ook zal gaan werken! Advies op MAAT. Enorm belangrijk!

Wil je heel graag weten wat dit precies inhoudt voor jouw huid?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *