SKIN TREATMENTS

SKIN BAR

De revolutionaire behandelmethode van !QMS MEDICOSMETICS geeft de huid haar jeugdigheid weer terug! Het collageen bindt zich 300 keer met het vocht in de huid. Hierdoor wordt de hydratatie beter van de huid, de huid krijgt meer volume en de huid voelt steviger aan. Het gevolg is dat de huid wordt opgevuld, zonder dat daar injectables aan te pas komen.

Wil je met the Beautybar & !QMS Medicosmetics kennis maken, boek dan de Let’s Meet! Facial. Tijdens deze korte behandeling krijg je persoonlijk advies, ontdek je de krachtige werking van !QMS en ga je de deur uit met een prachtige skinglow! Met !QMS Medicosmetics werken we in drie fases à 120 dagen aan een prachtige, verjongende huid. Voor elke fase zijn meerdere treatments ontwikkeld afhankelijk van de conditie van de huid en persoonlijke wensen. Bovendien zijn alle treatments inclusief een zuurstof behandeling.

Let’s meet! Facial – 45 min € 55,-

Ontdek de krachtige combinatie van de Beautybar & !QMS Medicosmetics! Deep cleansing, fruitzuur peeling, collageen, hydraterende algenmdellage en zuurstof behandeling.

Met !QMS Medicosmetics werken we in drie fases à 120 dagen aan een prachtige, verjongende huid. Voor elke fase zijn meerdere treatments ontwikkeld afhankelijk van de conditie van de huid en persoonlijke wensen. Alle treatments zijn incl. zuurstof behandeling.