fbpx

MASTERCLASSES

MAKE-UP MASTERCLASS – 2 1/2 uur – € 75,- pp

Make-up artist & huidexpert Zizi heeft de make-up voor vele toonaangevende shows, artiesten & producties in magazines op haar naam staan. “Zizi’s visie? Met de juiste voeding, skincare & make-up kan elke vrouw haar unieke, natuurlijke schoonheid laten zien en haar eigen persoonlijkheid laten stralen!”

SKIN BAR

De beste basis voor je make-up is een stralende en gezonde huid. Tijdens elke masterclass starten we met een mini-workshop huidverzorging in de SKIN BAR. Wij maken een huidanalyse, daarna volgt de mini facial inclusief eyemask. Je kan zelf de fijnste skincare producten uitproberen.
Zo starten we met een mooie, frisse huid aan jouw make-up!

Omdat we iedereen veel persoonlijke aandacht willen geven,
zijn alle masterclasses beperkt in aantal.
Wanneer je zelf met een groep (vanaf 4 personen) wilt komen,
maken we graag een masterclass op maat.

Ook ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van de masterclasses! Uiteraard zijn alle masterclasses inclusief drinks & bites.

BEAUTY BASICS 

De masterclass waarin je jouw persoonlijke beauty & make-up plan ontdekt en leert toepassen. We bepalen samen de looks die passen bij jouw persoonlijkheid & lifestyle. Ik leer je de tijdsbesparende tips & tricks en hoe je zelf in een mum van tijd jouw persoonlijke make-up look aanbrengt.

GLOW!

De onberispelijke clean, fresh en glowing make-up look! Bij GLOW draait alles om het verkrijgen van de perfecte huid. Highlighten, shapen en glans op de juiste plaatsen toepassen. De perfecte basis voor elke make-up look!

POWER LIPS

Lips are made for kissing! De perfecte lipstick look, zoals je ze terug ziet in magazines. Leer de techniek van de make-up artist zelf! Van shiny rasberry red tot deep plum met een matte finish. Hier leer ik je de perfecte make-up look die matcht met jouw lipstick.

SUPER SEXY EYES

De nowadays Brigitte Bardot met de ultieme kohl look, een flirty cateye met eyeliner of sexy smokey eyes. Combineer het met een no make-up look of juist een meer dekkende look. Wij leren je wat bij jou en de gelegenheid past.
Now It’s all about eyes!

CHIC!

Een sophisticated en elegante look, waar je altijd op terug kunt vallen. Geschikt voor elke gelegenheid en elke outfit.

NO MAKE-UP LOOK

I woke up like this?! Right!
Met deze tips & tricks leer ik je, hoe je er in een paar minuutjes ’s ochtends fris en uitgerust uit kunt zien. Perfect voor vrouwen die in 5 minuten klaar willen zijn.

AGELESS BEAUTY

Life starts at 40, right? Look your best at every age!
Ontdek jouw beste make-up look tot nu toe! Wij geven jou beauty, make-up en lifestyle tools die passen bij jouw persoonlijkheid & lifestyle.

 Tip:

All pretty & dressed up!
Na de workshop is het leuk om de mooie en gezellige binnenstad
van ’s-Hertogenbosch te verkennen, met trendy winkels, gezellige kroegjes en fijne restaurantjes!
Deze is slechts enkele minuten van The Skin Institute vandaan.

Ben jij benieuwd? Plan dan een afspraak!