fbpx

OH! MY OXYGEN FACIAL

OH! Oxygen Facial – 60 min € 135,- (kuur van 5 treatments € 640,-)

Ontdek de ultieme treatment, het beautygeheim van vele celebrities! Tijdens de OH! My Oxygen Facial maken we gebruik van maar liefst 7 huidverbeterende technieken in één super krachtige facial!* Dieptereininging, * Gepatenteerde zuurstofdrukinjectie * Zuurstofspray * Contour lifting & draineren door middel van bindweefselmassage * Lymfedrainage * Koude laser met Bio Blue & Red Light * Cryo therapie.

Daarnaast werken wij met speciale werkstoffen op probleemzones, zoals de neus/lippenplooi, kraaienpootjes, fronsrimpel en rimpels op het voorhoofd.

Wij adviseren de OH! My Oxygen Facial in een kuur van 10 behandelingen van 2 x per week.
Het onderhoud is vervolgens 1x per maand. Ook perfect als eenmalige treatment voor een snelle oppepper van uw huid!

Dit doet de OH! My Oxygen Facial voor uw huid;

– Directe en langdurige lifting van de contouren
– Ontgifting en ontslakking/detox van de huid
– Het versterken van de spieren, zodat deze minder rimpels aanmaken
– Zwellingen en vochtophopingen onder de ogen verminderen
– Donkere kringen onder de ogen verminderen
– Verminderen van couperose en versteviging van de fijne haarvaatjes
– Verminderen van pigmentvlekken
– Stimulatie van collageen en elastine
– Stimulatie van de celdeling
– Het verstevigen van het bindweefsel
– Verbetert de doorbloeding
– Verbetert de hydratatie
– Verstevigen van de huid
– Rimpels verminderen
– Huidstructuur verjongen
– Stralende, frisse huid
– Geeft direct een vollere huid

Waarom Zuurstof

Zuurstof therapie zetten wij in bij onze huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Wij werken met een gepatenteerd druksysteem, waarmee wij binnen 1 minuut huideigen werkstoffen zonder naalden kunnen insluizen. De huid wordt niet beschadigd en vorming van litteken weefsel wordt dus voorkomen. Deze behandeling is niet alleen zacht en effectief, maar ook veilig! De zuurstofbehandeling herstelt de schade van bijvoorbeeld luchtvervuiling of zonschade. Bovendien is pure zuurstof een essentieel onderdeel voor de energievoorziening van ons lichaam en celstofwisseling.

Resultaten 

Het resultaat van pure zuurstof is dat alle huidfuncties geoptimaliseerd worden, de doorbloeding wordt verbeterd en het zelf herstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. Bij de oxygen treatments maken wij gebruik van een combinatie van huid verbeterende technieken. De huid oogt direct en langdurig voller, frisser en gelift met een prachtige skinglow als resultaat.

Tijdens deze zuurstof treatment worden hoogwaardige werkstoffen door middel van zuivere zuurstof van medische kwaliteit diep in de huid gebracht. Hierdoor worden alle huidfuncties geoptimaliseerd, verbetert de doorbloeding en wordt het zelfherstellend vermogen van de huid gestimuleerd. De huid oogt direct voller en je krijgt een prachtige skinglow. De ultieme huidverbeterende facial!

Ben jij benieuwd? Pan dan een afspraak in!