THE BEAUTYBAR

ZIZI
Make-up artist & beautycoach Zizi heeft de make-up voor vele toonaangevende shows, artiesten & fotoshoots in magazines op haar naam staan. En met haar succesvolle blog BeautybyZizi.com is ze als eerste up-to-date van de laatste beauty, fashion & lifestyle nieuwtjes! Zizi’s visie? Met de juiste skincare, make-up en lifestyle kan elke vrouw haar naturel inner glow laten stralen!

 

MAKE UP BAR

Alle treatments zijn incl. skinbar waarbij je huid wordt geanalyseerd door middel van een huidanalyse. Daarna gebruiken wij de fijnste producten, welke voor jouw huid geschikt zijn en kun je ze zelf ook testen. Zo starten we met een mooie, frisse huid aan jouw make-up!

Make-up treatment – 30 min € 50,00
Make-up one-on-one – 1 ½ uur € 95,00
Bridal make-up (incl. Proefmake-up) € 195,00
Make-up workshop – 2 ½ uur (4 pers) € 50,00 p.p

 

SKIN BAR
De revolutionaire behandelmethode van !QMS MEDICOSMETICS geeft de huid haar jeugdigheid weer terug! Het collageen bindt zich 300 keer met het vocht in de huid waardoor de hydratatie beter wordt, de huid meer volume krijgt en steviger aan gaat voelen. De huid wordt opgevuld, zonder dat daar injectables aan te pas komen.

Wil je met the Beautybar & !QMS Medicosmetics kennis maken, boek dan de Let’s Meet! Facial, tijdens deze korte behandeling krijg je persoonlijk advies, ontdek je de krachtige werking van !QMS en ga je de deur uit met een prachtige skinglow! Met !QMS Medicosmetics werken we in drie fase’s à 120 dagen aan een prachtige, verjongende huid. Voor elke fase zijn meerdere treatments ontwikkeld afhankelijk van de conditie van de huid en persoonlijke wensen. Alle treatments zijn incl. zuurstof behandeling

Let’s meet! Facial – 45 min € 55,-
Ontdek de krachtige combinatie van de Beautybar & !QMS Medicosmetics! Deep cleansing, fruitzuur peeling, collageen, hydraterende algenmdellage en zuurstof behandeling.

Met !QMS Medicosmetics werken we in drie fase’s à 120 dagen aan een prachtige, verjongende huid. Voor elke fase zijn meerdere treatments ontwikkeld afhankelijk van de conditie van de huid en persoonlijke wensen. Alle treatments zijn incl. zuurstof behandeling.

 

NAIL BAR
Alle treatments zijn incl. het vijlen, verzorgen van je nagelriemen, olie & handcrème.
Wij werken exclusief met de producten van O.P.I.

Manicure & Gel Color by O.P.I. – 30 min € 29,50
Extra’s zoals een french look kosten €5,00 extra

 

BROW BAR
Wij werken volgens de methode van de exclusieve Brow Bar ‘Mrs. Highbrow’.
Ook kun je bij ons terecht voor de producten, zodat je thuis je perfect brows kunt onderhouden.

Brow shaping – 20 min € 25,00
Brow shaping & tinting – 30 min € 32,50
WOW! Brow Masterclass – 1 ½ uur (4 per) € 55,00
Hairstrokes, dmv permanent make-up va € 275,00
Eyeliner, dmw permanent make-up va € 155,00

 

INJECTABLES
Iedereen is anders en heeft andere wensen. Injectables bieden mooie oplossingen voor het behalen of behouden van een jongere en frissere uitstraling. In een persoonlijk en gratis consult bespreken wij graag de behandelmethode welke bij u past. Een injectable behandeling biedt goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of be[paalde delen van het gezicht willen verfraaien.

BRIDAL PACKAGES
– Bridal make-up & hair updo incl. skinbar, proefmake-up & hair € 295,00
– Mother & friends packages (make-up & hair) v.a. € 100,00
Vraag naar onze speciale flyer – Blushing Bride