SKIN TREATMENTS

SKIN BAR
De revolutionaire behandelmethode van !QMS MEDICOSMETICS geeft de huid haar jeugdigheid weer terug! Het collageen bindt zich 300 keer met het vocht in de huid waardoor de hydratatie beter wordt, de huid meer volume krijgt en steviger aan gaat voelen. De huid wordt opgevuld, zonder dat daar injectables aan te pas komen.

Wil je met the Beautybar & !QMS Medicosmetics kennis maken, boek dan de Let’s Meet! Facial, tijdens deze korte behandeling krijg je persoonlijk advies, ontdek je de krachtige werking van !QMS en ga je de deur uit met een prachtige skinglow! Met !QMS Medicosmetics werken we in drie fase’s à 120 dagen aan een prachtige, verjongende huid. Voor elke fase zijn meerdere treatments ontwikkeld afhankelijk van de conditie van de huid en persoonlijke wensen. Alle treatments zijn incl. zuurstof behandeling

Let’s meet! Facial – 45 min € 55,-
Ontdek de krachtige combinatie van de Beautybar & !QMS Medicosmetics! Deep cleansing, fruitzuur peeling, collageen, hydraterende algenmdellage en zuurstof behandeling.

Met !QMS Medicosmetics werken we in drie fase’s à 120 dagen aan een prachtige, verjongende huid. Voor elke fase zijn meerdere treatments ontwikkeld afhankelijk van de conditie van de huid en persoonlijke wensen. Alle treatments zijn incl. zuurstof behandeling.