WIN! My favourite selftanning bronzer

It’s official! De zomer is voorbij…
Mij zul je niet horen, want de warmte was deze zomer niet mijn best friend en los daarvan…wat hou ik van die Indian Summer en de herfst!

De meeste van ons zijn nog lekker gebruind van de zomer en zien er nog fris uit.
Maar met de korter worden dagen en lagere temperaturen is het toch een soort van race tegen de klok.
Je kunt natuurlijk met een zonnebankje je tan bijhouden, maar persoonlijk ben ik daar geen voorstander van met haar uitdrogende, schadelijke en huid verouderende neveneffecten.

Ik zet vanaf september regelmatig een selftanner in, welke in mijn badkamer altijd rijk vertegenwoordigd zijn. Ik gebruik voor mijn body verschillende producten met verschillende texturen, net wat op dat moment het lekkerst voelt en waar mijn huid behoefte aan heeft.

WIN! My favourite selftanning bronzerVoor mijn gezicht ben ik fan van bronzing poeders, eigenlijk het hele jaar door.
In een van mijn vorige posts laat ik jou my favourites zien, heb je het gemist? Hier kun je het teruglezen.

WIN! My favourite selftanning bronzerWIN! Selftanning Bronzer
Afgelopen lente heeft Vita Liberata ‘s werelds eerste selftanning bronzer gelanceerd en deze is fijn!
Trystal3 ™ technologie combineert een instant pure minerale bronskleur met langdurige zelfbruiner resultaten voor een mooi, natuurlijk – uitziend medium tan welke tot 5 dagen mooi blijft zitten.
Het is een losse minerale poeder welke je heel fijn opbrengt met de bijgeleverde kabuki brush en geeft een supermooie glow aan je huid die ook nog een paar dagen mooi blijft zitten!
De self tanning bronzer kost € 39,95 incl. kabuki brush, maar jij kunt hem nu winnen!
Wat moet je doen? Laat mij hieronder in je comment weten wat jouw favourite Indian Summer tip/getaway/tripje is en wie weet treedt jij met een mooi, fris kleurtje de herfst tegemoet!
P.s. het helpt natuurlijk wel als je BeautyByZizi volgt op Facebook & Instagram 😉

Love-Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 2015-09-05 / 13:52

  Wat leuk zeg. Ik kan zeker wel een kleurtje gebruiken, ik ben altijd zo wit. Zelfs al lig een paar uur volop in de zon, kleurtje echt noway. Ik zou trouwens heel graag ooit willen rond trekken in Zuid-Amerika. Ik ben daarvoor al 2 jaar Spaanse les aan het volgen. Mijn familie woond namelijk in Ecuador en die wil ik graag opzoeken. Ik vind je blog onwijs leuk! Je schrijft echt super tof. Dikkee kus Sanne

 2. Gyslene Ortega Kissami
  2015-09-07 / 18:52

  Lieve Zizi,

  Al een gelange tijd lees ik met alle liefde jouw blog. Helaas ben ik al een aantal jaar niet meer op vakantie geweest naar mijn moederland Argentinie. Mijn favoriete bestemming die ik graag met jou wil delen is de Filipijnen. Naast mijn mooie Argentinie ben ik ook dolverliefd geworden op dit land. Met name de stranden zijn daar zo prachtig! En niet te vergeten de gastvriendelijke bevolking en het heerlijke eten. Ook tref je er nog niet zo heel veel toeristen aan.
  Aangezien ik een paar jaartjes niet meer op vakantie ben geweest kan ik wel een kleurtje gebruiken en het lijkt mij dan ook onwijs onwijs leuk om deze speciale bronzing powder te mogen winnen!

  Veel liefs,
  Gyslene.

 3. Lonneke van den reek
  2015-09-09 / 20:29

  Lieve Zizi.

  Een beetje zon ☀️ Doet zoveel goeds voor je lichaam maar ook voor je humeur en zelfvertrouwen.
  Ik kom net terug van een weekje Italië. Heerlijk om met een kleurtje terug te komen. Ik voel me daardoor gewoon top. Maar het kleurtje gaat er ook helaas snel weer vanaf. Ik ben zelf niet zo van de crèmes maar een selftanning Bronzer lijkt me heerlijk en ook eenvoudig op te brengen!!! Liefs Lonneke

 4. Lisette
  2015-09-11 / 09:53

  HI zizi, Ik met mijn lichte huidje zou graag die bronzer eens proberen. Vakantie zat er dit jaar effe niet in maar wat gaan wij graag naar de belgische kust. Alles bij de hand zon, strand en heel veel leuks voor de kids waardoor papa en mama ook echt van de vakantie kunnen genieten. Succes met kiezen, erg moeilijk, ik heb een aantal tips ook op mijn lijstje gezet! 😉
  Groetjes Lisette

 5. Petra
  2015-09-21 / 10:20

  Geweldig om zo,n mooi kleurtje het hele jaar door te hebben , zeker alsmama van 2kids druk druk druk ….En er dan toch schitterend uit kunnen zien door jouw Top product …..Duim duim !!!!!!